18.6.11

Ensimmäiset möllikisat...

...olivat Saarijärvellä 15.6. Päätin sitten loppujenlopuksi osallistua, rata näytti suht yksinkertaiselta. Jännitti kyllä ihan hirveästi, olihan nämä ekat möllit. :) 3kk ollaan nyt yhteensä treenattu.Kontakteilla piti hieman varmistella että se menee niihin kun viime treeneissä hyppäili niiden yli. Kira meni nopeasti ja ajalla 21.21 tultiin toisiksi! Minejä taisi olla ehkä 4kpl.
Palkinnoksi saatiin joku hyttysenkarkoitinrannekehärpäre ja namipussi (mihin voi laittaa nameja). :) Hirveän tyytyväinen olen Kiran suoritukseen! Syksyllä voisi ottaa sitten uusiksi, nyt pidetään kesätaukoa. :)

Kira kulkee lenkeillä nykyisin hyvin ja rauhallisesti, varsinkin jos sillä on kaulapanta päällä --> pitää kulkea vierellä. Tässä aamulla kun vein Kiran aamupissalle niin lenkki venyikin pidemmäksi kuin piti, oli niin mukavaa kävellä kun Kira köpötteli vierellä ja välillä haisteli, eikä ketään näkynyt missään. :)
Mulla vaan meinaa olla sellanen ongelma kun Kira ei enää aina tottele luoksetuloa (kyllä se mun luokse tulee useammin kuin vanhempien)... Vanhemmat on huudellu "tule" ja "tänne" käskyä koko ajan ja kun Kira tulee niin ne laittaa sen heti kiinni tai tekee jotain muuta minkä Kira luokittelee tylsäksi asiaksi, eikä siis nykyisin tule luokse kovinkaan hyvin... Ja veli huutelee "Kiraa", teki se mitä tahansa.
Niin siis ja jos on jotain ehdotuksia miten saisin parannettua tuota luoksetuloa niin kertokaa! Mulla on tuolla kaapissa yksi pilli jota voisin alkaa käyttämään.

Tänään on tulossa tänne Kiralle uusia ihmisiä, minulle vanhoja rakkaita ystäviä yöksi, joita en ole nähnyt ikuisuuksiin, niin toivottavasti Kira tykkää niistä. :D Kyllä se niitä tulee varmaan rakastamaan, onhan ne naispuolisia ja huumorintajuisia!

Ja ainiin! Kira täytti 14. päivä yhden vuoden ja neljä kuukautta! Tässäpä rakennekuva isosta naisesta. :)Kuvaköyhä blogipäivitys, koittakaa kestää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti