15.5.20

Hammaslääkärissä

Kira kävi tosiaan viikko sitten lääkärissä lohjenneen hampaan vuoksi. Vaikka Kira oli käynyt viimeksi marraskuussa hammashoidossa, kaksi muutakin hammasta oli heilunut, joten ne täytyi poistaa. Niistä oli juuret menneet katki. Poistetut hampaat olivat 208, 303 ja 308.

Itse operaatio oli sujunut hyvin ja niin myös toipuminenkin. Jatkossa jos kaikki menee hyvin, niin kerran vuodessa käytetään Kira hammashuollossa. Vaikka hammaskiveä ei välttämättä kerry mitenkään järkyttäviä määriä, näyttää siltä että aina siellä joku hammas on heilumassa joka pitää sitten poistaa. Onhan se kohtalainenkin määrä hammaskiveä hyvä poistaa vuosittain, varsinkin sieltä ientaskuista.

Kira saa kesäkampauksen tämän kuun loppupuolella! Saa nähdä minkälaisen trimmin sitä tänä vuonna keksisi. :D


Kesää ja kärpäsiä odotellessa!

2 kommenttia:

  1. Hyvä että operaatio sujui mutkitta teillä! Meillä jouduimme käymään hammaslääkärin sijasta laboratoriossa ottamassa näytteitä, kun yhtäkkiä erikoinen patti ilmestynyt koiramme rintaan. Toivottavasti tämä ei ole mitään vakavaa, tutkimuksen pitäisi valmistua tällä viikolla.

    VastaaPoista
  2. Tuula, toivotaan että kyseessä olisi vain harmiton patti! Tulosten odottelu on aina hermoja raastavaa...

    VastaaPoista

Rakas Kira

Elämä on jatkunut eteenpäin, vaikka ikävä onkin murskaavaa. Välillä on parempia päiviä ja välillä huonompia. Kiran tuhkia jouduimme odottele...