23.7.17

Kesäkiireitä

Asumisjärjestelyt kahden kaupungin välillä ovat pitäneet kiireisinä. Töitä on jäljellä vielä kaksi viikkoa ja viikon päästä lähtee ensimmäinen muuttokuorma kohti Tamperetta. Nyt pitäisi olla kaikki viralliset paperihommat tehtynä, joten voi hetken hengähtää ennen muuttorumbaa. Kira on pyörinyt menossa mukana ja vaikka lenkitykset ja aktivointi ovat jääneet vähemmälle, on Kirsti sopeutunut hyvin tilanteeseen. Pidemmillä retkillä ja mökillä ollaan oltu heti kun kiire on hellittänyt ja keli suosinut. Muuttoviikolla Kira saa olla vanhemmillani hoidossa, jolloin se pääsee vahtimaan pihaa oikein urakalla. :)

Marsuilla elämä on jatkunut samaan malliin. Diiva täytti huhtikuussa 4v ja Friidu kesäkuussa 3v. Tibi tuntuu vain kasvavan, järkyttävän iso mötkäle, yli kilon painoinen karvanainen..! Tirtsillä menee uudessa kodissa hyvin, saan siitä kuulumisia vähän väliä. :)

Kiran ruokinnassa sellaista muutosta, että siirrytään 50/50 ruokintaan. Ihan sen takia että tulee hiukan edullisemmaksi ja Kiran vatsa toimii paremmin kun nappulaa on lihan kanssa. Etsin netistä hetken suosituksia erilaisista nappuloista, kriteerinä kanaton (eettisyyden takia) ja kalaton (Kiran vatsa ei välttämättä kestä). Löysin paljon kehuja Barking Headsistä, kyseisellä merkillä oli vielä lammaspainotteinen ruoka, missä ei ole kanaa missään muodossa. Hinta on kyllä kova, mutta kahden kilon säkki kestää Kiralla laskujeni mukaan reilu 2kk, eli juuri sopivasti niin ettei kerkeäisi rasva härskiintyä. Kuivaruoassa ei sinänsä ole väliä paljonka lihaa sisältää, kun Kira saa kuitenkin lihaa nappulan kylkeen. Lisäksi Kira saa sinkin ja d-vitamiinin purkista, pitää laskea tässä joku päivä tarvitseeko lisäksi kalsiumin ja e-vitamiinin. Maksaa annan edelleen kun Kira siitä niin tykkää.

Voi olla että blogin päivittäminen jää nyt vähemmälle tänä syksynä, kirjoittelen kun kerkiän. :)



2 kommenttia:

  1. Näinkö nopsaan te muutatte pois!? Meidän täytyy vielä nähdä eikö joo? :/

    VastaaPoista
  2. Mäpäs laitan sulle viestiä! :)

    VastaaPoista

Rakas Kira

Elämä on jatkunut eteenpäin, vaikka ikävä onkin murskaavaa. Välillä on parempia päiviä ja välillä huonompia. Kiran tuhkia jouduimme odottele...