5.6.17

Lahjoitus

Auttaminen - niin ihmisten kuin eläintenkin - on yksi tärkeimmistä asioista elämässäni. Lenkillä keräilen muoviroskia pois luonnosta sitä mukaan kun niitä ilmestyy. Olen lapsena saanut hoitooni pari linnunpoikasta jotka hoidin parhaani mukaan aikuisiksi isäni opastuksella. Yritän olla ekologinen ja välttää turhaa muovia. Autan vanhoja ihmisiä kaupungilla tai muualla jos tuntuvat olevan hukassa. Nyt tajusin että yhden pahan tapani pystyn vielä muuttamaan auttamiseksi. Ostan nimittäin todella herkästi eläinruokaa ja -tarvikkeita, vaikka tarvetta ylimääräisille ei meidän taloudessa edes ole. Voin siis lahjoittaa nämä ylijäämät sitä tarvitseville.

Idea tähän lähti kun huomasin ilmoituksen Facessa että eräs henkilö keräilee ruokaa ja tavaraa Rekku rescuelle Jyväskylän alueelta. Rekku rescue auttaa kodittomia eläimiä Suomessa ja Virossa. 

"Rekku Rescue ry on suomalainen eläinsuojeluyhdistys, joka on perustettu vuonna 2002. Yhdistys tukee eläinsuojelun edistämistä sekä Suomessa että Virossa ja pyrkii lisäämään ihmisten tietoa eläinten hyvästä hoidosta ja kohtelusta."

Yhdistys on minulle lähellä sydäntä, sillä olen tässä jo pari vuotta haaveillut toisesta koirasta tämän yhdistyksen kautta. Tarkoituksena olisi mennä käymään Viroon tarhalle/tarhoille paikan päälle katsomaan koiria. Vaikka toinen koira ei ole vielä hetkeen ajankohtainen, voin auttaa yhdistystä muilla tavoilla. Tälle vuodelle olen ostanut Rekku rescuen kalenterin, ja nyt voin auttaa lisää lahjoittamalla ylimääräiset ruoat ja tavarat.


Tässä ruoat.
Ylhäällä vasemmalta oikealle: muovipussi täynnä erilaisia näytepusseja, 1,5kg ruokapussi ja pussillinen isoja puruluita.
Alhaalla vasemalta oikealle: erilaisia puruluita iso kasa, metabolic treatsejä, ankkafileherkkuliuskoja.

Tarvikkeet.
Vasemmalta oikealle: yli 10m liina, aktivointilelu, monitoimitalutin, kokokiristävä nahkapanta.

Ison täkin olisin myös lahjoittanut, mutta sivustolla luki että heillä on tarpeeksi pyyhkeitä ym. peittoja, joten en turhaan ala täkkiäni tyrkyttämään.

Kun kaappeja aloin kaivella, olin yllättynyt kuinka paljon löysin annettavaa. En muistanut liinan tai monitoimitaluttimen olemassaoloa ollenkaan. Olen ne voittanut mätsäreistä joten ne ovat vain unohtuneet kaapin pohjalle. Niissä nuo lukot ovat sen verran jämäköitä että ovat Kiran kokoselle aika raskaita.
Toivottavasti nämä ruoat ja tarvikkeet tuovat paljon iloa niitä tarvitseville! :)


Tähän loppuun vielä hehkutan uutta puhelimen kuorta mikä saapui tänään postissa, olen rakastunut!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti