21.10.12

Kuulumisia ja pentukuumetta

Onhan tässä kuukauden aikana joitakin tapahtumia ollut, mistä en ole sitten kerinnyt kirjoitella.. Eilen tultiin pois tallinnan risteilyltä, veli jäi tätä hurttaa vahtimaan. :) Karvoja on Kira alkanut urakalla kasvattamaan, pohjavillat jo kasassa! Tämähän täytti jo 2v ja 8kk.

 Mitäs muuta.. Loma on jo loppusuoralla, koulut taas alkaa. Ennen lomaa Kiralla alkoi ripuli, joka jatkui jatkumistaan, enää siltä ei tule pelkkää löysää, mutta aivan "täydellistä" ei vieläkään.. Hyvään suuntaan jo menossa, normaali ruokintakin on taas käytössä, ripulin ajan sai vain keitettyä broileria, lihaa ja lihalientä.


Kova hinku ois saada toinen koira. Pentukuumetta siis ilmassa. :D Olen miettinyt että josko rahatilanne olisi mallillaan ensi vuonna, voisin silloin toisen koiruuden hankkia. Mikään kiire ei missään nimessä ole, tilannetta tutkaillaan ja toinen koira tänne tallustaa kun aika on sopivin. Lähinnä samoja asioita tulisi sen kanssa tehtyä kuin Kirankin, voisi olla mahdollista että jopa tavoitteellisemmin. Katsotaan mitä tulee tapahtumaan.. :)

2 kommenttia:

  1. Mikä rotu sulla on suunnitelmissa, jos saa kysyä? :)

    VastaaPoista
  2. Isompi vahtikoira eli pinseri on houkuttelut jo reilun vuoden. :)

    VastaaPoista