6.2.20

Onneksi on vakuutus

Kira oli tammikuun minun luonani täällä kaupungissa. Käytiin kolme kertaa rally-tokon irtotunneilla vähän muistelemassa miten liikkeet menivätkään. Oltiin kyllä molemmat aluksi vähän hukassa. :D Kyllähän ne asiat muistuivat mieleen ja Kira taas hoiti hommat paremmin kuin minä (yllätys yllätys). Tässä muutaman vuoden aikana on tullut uusia liikkeitä ja niitäkin harjoiteltiin. Voi kun olisi kiva päästä jatkuvaan rally-ryhmään ja mennä kisailemaan, mutta se on vielä mahdotonta tämän vuoden ajan. Sitten kun valmistun niin elämä toivottavasti tasoittuu ja kerkeäisi harrastaakkin jotain säännöllisesti.


Viime viikolla tosin vein Kiraa taas lääkäriin. Tällä kertaa jatkuvan ripulin/vatsan löysyyden vuoksi. Sitä oli jatkunut jo melkein viikon, vaikka karsin Kiran ruokavaliosta kaiken ylimääräisen. Onhan Kira normaalistikkin herkkävatsainen, mutta nyt alkoi jo vähän tympimään se jatkuva pyllyn pesu ulkoilun jälkeen.

Eläinlääkärin kliinisessä tarkastuksessa kaikki tuntui olevan ok, ei aristanut vatsaa, lämpö oli normaali jne. Tuli siinä fiilis että no turhaanko Kiraa vein lääkäriin. Vaikka tietenkin ihan huippua että mitään löytynyt! Olin kuitenkin toivonut että Kirasta otettaisiin myös verinäyte, kun olen hieman vainoharhainen ja ylihuolehtivainen jo eläkeikään yltäneestä Kirasta. Päästiin kotiin Kaopekt forten kanssa (joka on ihan huippu tuote) ja lääkäri lupasi soittaa jos verinäytteessä olisi jotain kummallista.


Ja niin lääkäri soittikin. Kiran yksi maksa-arvo oli koholla. Onneksi sentään vain yksi. Mutta koska Kira on niin hyvävointinen, vatsa on taas kunnossa eikä mitään ongelmaa ole ruokahalussa tmv., niin lääkäri sanoi että katsotaan verinäyte uudelleen 3-4 viikon kuluttua, jolloin nähdään mihin suuntaan arvo on menossa, että oliko vain jokin ohimenevä, vai kenties nousu- tai laskusuunnassa. Olen niin huolissani, mutta samalla tyytyväinen. Hyvä että verinäyte otettiin ja tämmöinen löydös tehtiin, jos kyse on jostain vakavammasta niin saatiin toivottavasti kiinni ajoissa. Kontrolli määrittelee sitten, että miten toimitaan jatkossa. Sormet ristiin että arvo olisikin tasoittunut!!


Kiran silmä on sentään paljon parempi runsaammalla tippakuurilla. Sitä jatkuu vielä vajaa viikon ajan, jolloin lähdetään taas laskemaan tippamäärää. Jospa punoitus pysyisi poissa. :)


Mutta jotta vaivat eivät tähän loppuisi, niin Nestori alkoi ontumaan. Onneksi se murhe oli kuitenkin pieni, sillä mitään murtumaa ei ollut havaittavissa ja Friidun ontumisesta viisastuneena lepo kyllä hoitaisi tämänkin ontumisen. Ja niinhän se teki. Onneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti