31.7.12

Hilseelle kyytiä!

On koira alkanut kummallisesti hilseillä ja vihdoin menin ostamaan eläinlääkäristä shampoota ja vitamiinivalmistetta (vitamiinia siis ihan sen takia että saa varmasti kaikki tarvittavat, en ostanut siis hilseilyn takia). Shampoo erittäin riittoisaa ja vitamiinitabletteja 100kpl, joita puolikkaan annan aina kerralla. Ei haittaa yhtään että maksoin nuista yhteensä 28e (14+14)!

Käveltiin sitten klinikalta lemmikkitarvikeliikkeeseen liikenteen poikki, Kira meni niin hienosti! Sitä on vähän pelottanut liikennevaloissa kun viimeksi siitä meni kovaa huutaen ambulanssi. :/ Nyt se odotti siinä häntä alhaalla vilkuillen, mutta tie ylitettiin häntä korkealla tyytyväisin mielin! :) Niin hienosti kun meni, ostin tuolle pussillisen kuivattuja henkitorven pätkiä ja pienen pussukan kanaherkkuja. Kyllä kelpaa!


 


Kira on alkanut menemään uimaan ilman mitään kannustusta, se tietää että järvivesi helpottaa sen oloa lenkin jälkeen kun on kuuma. Tässä todistusaineistoa (se tulee vedestä kankeesti pois kun sitä ällöttää):


1 kommentti:

  1. Moi!
    Haluisin haastaa sut tekemään tollasen "Mitä koirani osaa"- tehtävän. Jos sinua yhtään kiinnostaa, niin käy katsomassa pohja tuolta meidän blogista :-)

    VastaaPoista

Rakas Kira

Elämä on jatkunut eteenpäin, vaikka ikävä onkin murskaavaa. Välillä on parempia päiviä ja välillä huonompia. Kiran tuhkia jouduimme odottele...