Koira

"Kira"Perustiedot
Rotu: Mittelspitz
Virallinen nimi: Belladonna
Syntymäaika: 14.02.2010
Sukupuoli: Narttu, steriloitu 01/2016
Paino: 6,5-7kg
Korkeus: n.33cm

Viralliset terveystulokset
Polvet: 0/0 2/2011
Kyynäret: 0/0
Lonkat: B/B
Selkä: Terve
Silmät: Terveet 3/2015
Sydän: Terve

Muu terveys
Trombosytopenia: Verihiutalekato. Todettu idiopaattinen trombosytopenia 8/2015 hampaan poiston jälkeen, jonka seurauksena tuli vakava anemia, johon oli lähes menehtyä. Pelkkä kortisoni ei riittänyt nostamaan tromboja, vaan sai lisäksi siklosporiinia. Kun trombot lähtivät nousuun, lääkitystä lopetettiin hiljalleen, nyt ollut ilman lääkitystä 3/2016 lähtien.
Verinäytteillä seurataan tilannetta.

Hematuria: Verivirtsaisuus. Huomattu ensimmäistä kertaa 6/2015 kun oli epäilys pissatulehduksesta. Tilannetta seurattiin, lopulta luultiin liittyvän trombosytopeniaan. Kuitenkin 8/2016 jälkeen edelleen pissassa runsaasti verta, jatkotutkimuksia on tehty mutta selvää syytä ei ole löydetty.

Harrastukset
Tällä hetkellä pääharrastus on rally-toko. Olemme vuosien varrella harrastaneet agilityä ja näyttelyitä, mutta nämä eivät olleet meidän juttumme. Doboa kävimme yhden alkeiskurssin verran ja tästä tykkäsimme hurjasti. Match showssa käymme silloin tällöin.
Lisäksi olemme kokeilleet jälkeä ja hajuntunnistusta.

Muuta
Ei tiedossa olevia allergioita tai yliherkkyyksiä.
MyDogDna tehty.

Uuden vuoden menot ja meiningit

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Mitään tavoitteita en jaksa asettaa, mutta aina voin toivoa parempaa terveyttä sekä minulle että Kiralle, ja ett...