14.9.24

Karu ja Juno

Karu pääsi tapaamaan siskoaan Junoa. Pennut ovat olleet tekemisissä viimeksi kasvattajalla ollessaan, joten oli jännittävää nähdä kuinka he muistavat toisensa.

Karu oli tässä tilanteessa se innostuneempi osapuoli ja olisi halunnut tehdä läheistäkin tuttavuutta. Junoa taas vähän jännitti ja ilmeisesti siihen oli syynä Karun koko. Karuhan on jonkin verran korkeampi ja 10kg painavempi kuin Juno. Mutta annettiin pennuille tilaa ja aikaa ja kyllä se Juno tuli välillä oma-aloitteisesti Karun luokse.

Rannalla Juno näytti Karulle kuinka kuoppia kaivetaan. Karu otti tästä tietysti mallia ja alkoi myös kaivamaan (ei normaalisti kaiva). Juno tuli sitten jatkamaan Karun tekemää kuoppaa ja kun Karu tuli tarkistamaan tilanteen, Juno nätisti murahti että tämä on hänen kuoppansa. :D

Mitään rähinöitä ei syntynyt tapaamisen aikana, mutta kyllä Karussa oli pitelemistä - huh huh. Kauhea veto päällä Junon luokse lähes koko ajan. Vapaana ei voitu pitää Karun lonkkatilanteen vuoksi (rajuja riehumisia olisi syytä välttää). Karulla on tapana haluta aina painia jokaisen koiran kanssa, mikä ei ole muiden kannalta kovin mukavaa. Etenkin kun Karu on nyt sen 42kg.














Kaiken kaikkiaan oli mukava tapaaminen, lähes kaksi tuntia pääsivät pennut tutustumaan toisiinsa. Olivat lopuksi molemmat aivan puhki! Toivottavasti pääsemme näkemään taas pian uudestaan. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti