5.10.24

Koirametsää ja koirakoulua

Vihdoin ja viimein päästiin käymään koirametsässä! Eli siis aidatulle alueelle metsään, jonne kukaan muu ei tulisi samaan aikaan. Mukavaa päästää Karu kerrankin ihan kunnolla irti ilman pantaa tai muita härpäkkeitä. Hajuja oli kyllä Karulle paljon, eikä se olisi malttanut hetkeäkään olla paikoillaan ja haistelematta. Herkkujen avustuksella sitten pidettiin pieni taukokin, rauhoittumisen taito on tärkeää.






"Ai että kun täällä tuoksuu tytöt!!"

Olen nyt myös kokeillut antaa Karulle broilerin kauloja, ensin annoin vaan yhden muun ruoan yhteydessä. Seuraavana päivänä kakka oli erinomainen, ei siis ripulia mitä jännitin! Tästä innostuneena annoin seuraavaksi kolme kaulaa. Se oli liikaa, sillä seuraavana aamuna Karu oksenti muutamia pieniä kaulanikamia. Kakka oli kyllä edelleen hyvä. Pikkupentuna Karu söi pieniä kiviä, jotka sitten oksenti aina öisin tai aamuisin ulos, nyt näköjään sama homma on rustojen kanssa. Taidan totuttaa Karun vatsaa 1-2 kaulalla kerrallaan ja vasta sitten kokeilla siirtyä isompiin rustoihin.

Kävimme jälleen hakemassa kuukausittaisen Osteopen-pistoksen lähimmältä eläinlääkäräriltä. Karu niin tykkää eläinlääkäreistä, innolla menee pöydälle ennenkuin sinne kerkeää edes ohjata. Aikaisemmin Karu ei ole pistosta huomannut, nyt vähän käänsi päätään mutta ei pyrkinyt karkuun.

Ja viikon päästä meillä alkaa viiden kerran junnukoulu samassa koirakoulussa missä käytiin pentukoulu. Eniten kaipaan treeniä koirien ohitukseen kävelyillä ja muutenkin tuon huomion saamiseen ulkona. Mielenkiintoista nähdä mitä muuta siellä tehdään. Kiva myös saada vertaistukea ja kuulla miten muiden teinien omistajilla menee.

Karu on nyt lähes 9kk iässä 44,7kg ja ~66cm.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti