24.7.11

Äänekoski match show 24.07.

Satoi, satoi rankasti. Perille kun päästiin oli kaveri ja hänen koira Torsti meitä odottamassa. Alkuhaistelujen jälkeen menin ilmottautumaan, Torsti tuli vain turistelemaan. :) Porukkaa ei kauheasti näyttänyt olevan ja sopivasti sade lakkasi kun kehät alkoivat. Kauhean kuuma!
Oltiin numero viisi. Pieniä oli yhteensä kuusi. :D Tuomari kehui minun ja Kiran yhteistyötä ja sanoi että meidän pitäisi mennä uudestaan virallisiin näyttelyihin (niinkuin me mennäänkin)! Kiran pöytäkäytös oli hyvä, vähän vain arkaili. Me saimme punaisen nauhan.
Kira loisti punaisten kehässä ja tuomari kehui taas meidän yhteistyötä ja että kuinka saan sen huomion ja katsekontaktiin. Pun1!
Bis kehässä multa loppu herkut. :D Kirankin huomio herpaantui useammin. Tuomarit kuitenkin tykkäsivät ja BIS2 sieltä napsahti! Todella tyytyväinen olen! Kiran käyttäytyminen oli kehässä että kehän ulkopuolella todella kehuttavaa!
Kehien loputtua yritettiin ottaa yhteiskuva Torstista ja Kirstistä... Ei onnistunut... :D Tässä kuvia yrityksistä ja palkinnot!


 

Sitten vielä Kira poseeraamassa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mõmmeröinen kasvaa ja kehittyy

Karu on tänään 15 viikon ikäinen. Toinenkin korva on vihdoin noussut pystyyn! Lisäksi olemme ottaneet hieman isommat valjaat käyttöön. Ja ka...